De IJSO komt naar Nederland!

6-6-2017

Van 3 tot en met 12 december 2017.

We zoeken mentoren die aan dit evenement willen meewerken.

Dit jaar wordt de Internationale Junior Science Olympiade (IJSO) georganiseerd op de Radboud Universiteit en HAN Arnhem/Nijmegen in Nijmegen. En daar zijn we trots op! Het is namelijk de eerste keer dat de IJSO in West-Europa wordt georganiseerd.

Om de uitstapjes en de toetsdagen soepel te laten verlopen hebben we jou nodig! Lijkt het je leuk om tijdens de IJSO de leerlingen en/of hun begeleiders te begeleiden? We zijn op zoek naar de volgende mentoren:

  • ‘Landenbegeleiders’ die gedurende de IJSO een landenteam (bestaande uit 6 leerlingen) tijdens de uitstapjes en toetsdagen begeleiden.
  • Mentoren die bij de logistiek van de wedstrijden assisteren en/of andere facilitaire, logistieke en administratieve zaken regelen.

Inschrijven bij voorkeur voor 31 juli 2017. Ook al staan je plannen voor komend studiejaar nog niet vast, laat het ons weten als je geïnteresseerd bent. Dan kunnen we in overleg de mogelijkheden bekijken.

In de onderstaande filmpjes vertellen de begeleiders van de IJSO die vorig jaar in Indonesië gehouden werd hoe zij het ervaren hebben.

Wil je meer informatie of je aanmelden?

Neem dan contact op met Hanny Heitink (ijso2017@science.ru.nl, Tel: 024-3652555).
Meer informatie over de internationale IJSO 2017 vind je op www.ijso2017.nl.

 

 

 

Contactpersoon